lördag 27 mars 2010

detta bjästa

ja, bara för att man är bortrest till sälen betyder det inte att man undgått mediastormen kring bjusta. jag har blivit så tagen att jag riktigt kokar. nånstans känns det som att den absoluta kärnan i detta är att nån fan måste ta tag i dom här patetiska, inskränkta, SORGLIGA ursäkter till vuxna människor, och ungdomar med för den delen, och ge dom en riktig genomgång i något som kallas k-ä-l-l-k-r-i-t-i-k. har dom ens hört talas om det undrar man? vidare undrar jag personligen om de någonsin läst, hört eller tagit reda på definitionen av en psykopat? nej? kanske dags att göra det. och vad är det för morsa till den här våldtäktsmannen, som inte bara startar en facebook-grupp för att fria sin våldtäktsdömde son- utan som PÅ detta inte reagerar det minsta när dom här äckliga ungarna skriver allt det vidriga de skriver?

och till sist då, så har vi prästen. denne man av folket som ska stå för kyrkan och kristendomens värdegrund. denna fega, lilla man som svarar på frågan om vad han tänkte när han fick höra om den ANDRA våldtäkten pojken begick och blev dömd för med "jag tänker, STACKARS pojke".

ja. stackars, stackars dig lilla pojke.

1 kommentar:

  1. WORD, så jävla jävla upprörd blir man. FY fan för prästen och de anonyma tanterna med piss-åsikter och hela grejen liksom.

    SvaraRadera