torsdag 15 april 2010

jag behövde verkligen tvätta

men mina grannar ska minsann ha sina tvättider. jaha. man tackar.

idag var det så jäkla äckelpäckel på jobbet att L höll på att kräkas. vi har liksom en diskho i hallen, som det alltid luktar en salig blandning av avlopp/bajs ur när man spolar vatten. den har ett vattenlås som vi varje gång ringer och gnäller på vår hyresvärd, får skulden för detta. "det torkar ut snabbt. då luktar det. spola." man ba aha tack så mycket men det luktar ändå skit.

idag fick vi veta att man måste tömma den lilla lådan som sitter fast i anslutning till röret, en gång i veckan. jahapp. *jobbat där i snart två år* *har aldrig tömts* jag och L satte på oss latex-handskar och tjoffade loss den lilla burken och... oj oj oj. jag slutade efter ett tag att andas med näsan, men L som "inte ville få ner det i lungorna" stod och hulkade. det luktade bokstavligt talat dött. lik. alltså, inte för att jag någonsin känt liklukt men det ba MÅSTE vara så det luktar. typ minst 10 år gammal rutten sand och kaffe och målarfärg och... ja. vem vet. 

och så har jag fått en remiss hem för en tid hos nån medicin-specialist för mina jävla ben. hoppas att hon kan komma fram till nåt vettigt. 

och åh, jag gillar inte riktigt att jag blev rekommenderad att käka "mittval kvinna" för att den innehåller vitamin b12 (som jag har brist på) av min magdoktor. för några morgnar sen så ba "ny studie visar att kvinnor som ätit multivitaminer innehållande folsyra, exempelvis i samband med graviditet, i större utsträckning får bröstcancer!". fint. jättefint. jag har liksom petat i mej en sån där tablett till typ varje måltid i sådära 1 år eller mer. KUL.

haha, min google-sökning spårade ur en aning från "vattenlås" till "ruttet" till "finne" och hittade den här sjuka artikeln

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar